eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub

[BOOKS] ✸ Coke Sundae II By Ilya Abdullah – Qqpkv1.me Siapa kata orang dah mendirikan rumah tangga tiada ujian macam orang yang sedang bertunang? Orang yang dah berumah tangga ini lebih besar ujiannya tau Azyan sekarang sudah menjadi suri rumah tangga seBOOKS Coke Sundae II By Ilya Abdullah pkv1me Siapa kata orang dah mendirikan rumah tangga tiada ujian macam orang yang sedang bertunang? Orang yang dah berumah tangga ini lebih besar ujiannya tau Azyan sekarang sudah menjadi suri rumah tangga se Siapa kata orang dah mendirikan rumah tangga tiada ujian macam orang yang sedang bertunang? Orang yang

Dah berumah tangga ini lebih besar ujiannya tau Azyan sekarang sudah menjadi suri rumah tangga sepenuh masa buat suami tercinta dan anak tersayangKalau dulu gaduh gaduh manja kali ini naik segala periuk belanga Itulah yang terjadi kepada Syakir dan Azyan apabila mereka diuji dengan kehadiran doktor jelita ala Kareena Kapoor Katrina KaifKatrina ni pula memang sengaja menj

eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub .

coke download sundae pdf Coke Sundae book Coke Sundae II ePUBDah berumah tangga ini lebih besar ujiannya tau Azyan sekarang sudah menjadi suri rumah tangga sepenuh masa buat suami tercinta dan anak tersayangKalau dulu gaduh gaduh manja kali ini naik segala periuk belanga Itulah yang terjadi kepada Syakir dan Azyan apabila mereka diuji dengan kehadiran doktor jelita ala Kareena Kapoor Katrina KaifKatrina ni pula memang sengaja menj

7 Comments on "eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub "

  • Cik Pah

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBCoke Sundae 2Cerita ini adalah sambungan daripada novel Coke Sundae yang Cik Pah tak baca pun lagi So lepas baca versi


  • Sha Mohamed

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBYeah Berjaya juga membaca sambungan novel Coke Sundae ini Kali ini memang suspen gilalah dengan Kemunculan Katrina yang tak faham bahasa dan mengganggu hubungan Syakir dan Azyan Tapi kenapa Ayah dan abang azyan asyik cakap Percakan syakir Sedangkan syakir sibuk main kayu tiga dengan Katrina sampai nak berkahwin Memang makan hatilah Azyan Geram pula baca novel iniTu belum lagi kemunculan watak watak sampingan yang menyibuk je kerjanya dengan kematian kawan sekerja Syakir lagi Adoi Mendebarkan pula kisah cinta Azyan dan Syakir kali ini


  • Sha Mslvoe

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBSambungan dari Coke and Sundae Mengisahkan kehidupan Syakir dan Azyan selepas berkahwin dan mempunyai anak yang cukup petah bercakap Ameerul Kehidupan bahagia mereka tergugat dengan kehadiran Katrina Kaif ala² muka Kareena Kaapor Nak tahu bagaimana Azyan mengatasinya sila lah baca buku ini Sebahagiaan cerita ini ada yang buat anda geram sakit hati rasa nak lempang gembira sedih sehingga menitis airmata apabila bencana menimpa abang Azyan Anuar Sedih bila tengok Azyan ditimpa masalah bertubi² Ya saya selami cerita ini dan bay


  • Rinn Ramli

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBCoke Sundae IIPenulis Ilya AbdullahTerbitan Kaki NovelRM2200SabahSarawak RM2500618 muka suratJika takut dilanda ombak jangan berumah di tepi pantai SyakirTapi kalau Ribut Katrina melanda rumah kita macam mana pulak? AzyanKeseluruhannya nada cerita ini adalah komedi tapi disulam thriller bila disambung dengan komedi semula kesan thriller kurang mendalam Rasanya mungkin elemen komedi itu yang lebih kuat dalam gaya penceritaan Ilya Abdullah Walau bagaimanapun penulis ada talent utk mengadun cerita thriller Mungkin dapat menambah bilangan penulis thriller wanita di Malaysia?Banyak nyawa yang terkorban dalam pembikinan novel ini Kira kejutan juga buat aku kerana memang tak expect langsung ada kematian demi kematian Mungkin masa menulis novel ni penulis dlm mood 'membunuh' ; Yang pasti kemat


  • Maddie Books

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBDah lama sangat teringin baca seuel kepada buku coke and sundae ni Akhirnya dapat juga baca I took one day to finish this book sebab memang tak tahan sangat dengan si Katrina Kaif yang ala ala Kareena Kapoor tu I kept wonde


  • MamaErra

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBsambungan dari Coke Sundaeboleh la dijadikan bacaan santaiaku rasa macam aku pernah bacatonton somewhere jalan cerita yang sebegini novelcerita Inggeris kalau tak silap cuma bab bomoh dan ending jalan cerita tu je yang lain sikithu hu apa yang aku boleh katakan selembut lembut hati akukalau aku jadi Azyansukar untuk aku terima apa yang telah Syakir lakukan kot ye pun nak 'berlakon' tapi taklah sampai terpaksa menggadaikan nyawa bayi yang dikandung serta melukakan hati isteri sedemikian rupaitu kalau aku la kan? lain orang lain penerimaannya


  • Wanshazat

    eBook pkv1me ´ Coke Sundae II PDF Ý Coke SundaeEpub coke download, sundae pdf, Coke Sundae book, Coke Sundae II ePUBagak memakan masa nak habiskan buku nisecara peribadi aku tak berapa berkenan dengan cara penulis mengolah jalan cerita jalan cerita ada tapi cara olahan buatkan aku rasa bosan perkataan pembaca memang melemahkan mood aku bosan terus rasa gagahkan jugak diri nk habiskan buku ni tak faham kenapa sampai tahap bodoh syakir nk mainkan katrina melampau sangat cara dia menyakitkan hati azyan utk aku mmg tak boleh diterima logik akal mcm doktor sorg ni tak boleh berfikir


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *