Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ

❰Reading❯ ➸ Kontrol Histeria Author Khrlhsym – Qqpkv1.me Sebuah buku fiksyen daripada 23 penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imaginasi yang melangkau normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Awas kontrol histeria andaReading Kontrol Histeria Author Khrlhsym pkv1me Sebuah buku fiksyen daripada 23 penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imaginasi yang melangkau

Normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Awas kontrol histeria anda Sebuah buku fiksyen daripada penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imagina

Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ Here shake my left hand It’s closer to my heart.

kontrol mobile histeria book Kontrol Histeria KindleNormaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Awas kontrol histeria anda Sebuah buku fiksyen daripada penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imagina

10 Comments on "Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ"

  • Juliza

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleHampir semua tanggapan fikiran dan perasaan hamba tentang buku ini lebih menjurus kepada prejudis yang tentunya cenderung kepada keselesaan peribadi hamba sendiri Oleh itu hamba tidak merasa ingin menulis resensinya kerana ia semestinya tidak adil untuk orang lain yang punya pandangan berbeza dan mungkin tidak melihat buku ini dengan cara hamba So peace Namun jujur ini naskhah yang berani dan satu satunya sampai saat ini y


  • heril azwan

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria Kindleentah bila aku beli buku ni aku pun tak ingatlast week tetibe mood rajin mengemas rak buku aku jumpa buku ni misteri btolfuhh ngeri gak baceaku suke dengan kekejaman yang ditonjolkan dalam naskhah ni memang menjadi sadis psyco kejam nak termuntah pun ade ngeri kot membayangkan adengan2 die aku rase tngk cite psyco pn x ar sekejam nicuma ade sesetengah cerpen x seimbang macam ni untuk beberapa cerpen awal memang teruja sungguh aku baca tapi bile tengah2 masuk part sex bnyk tu da trn skit mood die seb baek da nak ujung tu naek balik mood sadis dien ada gak yg cm berulang2 kadang aku pn konpius sbb cm teringat lak cerkon creepyposta cm berkaitan lak silap aku gak pas bce creepyposta trs ambk buku nioverall not bad ar sbb mmg sadis gile n bnyk gak tak terduga


  • airuZ

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleBagai punya kuasa mengawal minda bawah sedar hingga menerobos mimpi mimpi aku tanpa kenal siang atau malam Kontrol Histeria ternyata berkeupayaan memanipulasi layar halimunan sepanjang bacaan Hanyir loya dan adakalanya seperti katalis bagi suatu kepuasan yang hanya akan mencapai kemuncak apabila kewarasan sudah di takah bosan lalu letih dengan tugas hakikinya Maka kalau lemah jangan cuba cuba menonton imaginasi bukan bukan yang menjelma di tabir itu Cuba kontrol histeria dengan jaya


  • Asmar Shah

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria Kindle25 untuk Kontrol HisteriaAku dapat buku ini secara percuma sewaktu berada di reruai LejenFixi Dan aku dapat buku cetakan pertama Cetakan pertama kot Zaman zaman Lejen baru nak up Tambahan lagi buku ini ditulis oleh kumpulan penulis yang aku suka Penulis yang tulis di dalam Batu ketiga Dari Matahari Dan aku memang penggemar cerita cerita thrill dan kejam serta


  • Ashraf Rahman

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleHimpunan kispen kispen daripada penulis penulis yang power Konsep sisi hitam manusia yang super rare yang ingin diketengahkan sangat terkesan Scene cucuk cucuk darah da


  • Sarah Yasmin

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleBestnyaa baca buku niMaybe aku suka sebab ni genre feveret aku Dari cerita first sampai la cerita last aku rasa puas macam seorang saikopat yang baru bunuh2 cincang2 cucuk2 orang And rasa macam nak lagi je Haha no offense laSetiap kisah yang diceritakan dalam buku ni ada keunikannya tersendiri Seriously rasa real So tahniah lah buat semua penulis2 dalam buku ni Korang ingat senang ke nak tulis moment2 ngeri mcm diorang tulis tu Idea tu pentingAkan tetapi unsur2 keganasan gitu tak perlu dicontohi tanpa sebab musabab Nama pun cerita je kan Just jadikan pengajaran saja untuk diri kita dan juga untuk masyarakat


  • Azura Abu

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria Kindledari start baca sampai dah khatam aku dah mula jadi saikopat aku dah mula rasa nak membunuh dan aku juga dah mula muntah hijau aku syak bila aku teringat kisah kisah dalam buku nih aku akan mengalami mimpi ngeri selain itu aku nasihatkan kalau tak kuat iman jangan baca lebih lebih lagi time raya nanti ada yang tak lalu nak makan lemang dan ketupat oh ya kepada sesiapa yang nak jadi pembunuh aku suggestkan sila study buku nih rajin rajin ini serius


  • Asraf Shaari

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleAntara karya yang memenuhi selera 😉


  • Hafizz Nasri

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleSeperti membuat lawatan ke hospital yang dihuni manusia manusia dengan attitude maha transgresif Tidak ada yang menakutkan cuma jijik dan meloyakanSebab ini buku kumpulan cerita jadi saya belek saja mana mana cerita untuk dibaca dulu Saya mula dengan Hik Hik Hik dan saya 'menyesal'Huhuhu


  • Amal Hamsan

    Paperback× Kontrol Histeria ePUB ñ kontrol mobile, histeria book, Kontrol Histeria KindleIni buku 18PL Aku suka tapi kali pertama baca malam mimpi benda bukanbukan Dan aku memang halang anak sedara aku yang underage baca Risau dia pi buat demo pulak Kikikisemua penulis best ya amatttt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *